Okręgi wyborcze z wyszczególnieniem ulic w Białej Podlaskiej

Zarząd Miejski SLD informuje o obowiązujących okręgach wyborczych z wyszczególnieniem ulic w Białej Podlaskiej oraz możliwej ilości radnych w wybieranym okręgu.

Okręg nr 1. Liczba radnych wybieranych w okręgu wynosi 6.

Al. Jan Pawła II (od Krzny do ul. Kościuszki), Al. Tysiąclecia (od Krzny do PKP), Asnyka, Brzegowa, Brzozowa, Chmielna, Fabryczna, Grabowa, Handlowa, Kardynała Wyszyńskiego, Kąpielowa, Kościuszki, Leszczynowa, Lotnicza, Łomaska (numery nieparzyste od Krzny do ul. Zielonej i parzyste od Krzny do ul. Kolejowej), Łukaszyńska, Mickiewicza, Młyńska, Na Skarpie, Orzechowa, Parkowa, Piaskowa, Plażowa, Pływacka, Rakowa, Reja, Rondo Romana Dmowskiego, Rybna, Sidorska (od Kolejowej do ul. Brzegowej), Składowa, Słoneczna, Słowicza, Torowa, Waryńskiego, Wesoła, Widok, Włoska, Zdanowsiego.

Okręg nr 2. Liczba radnych wybieranych w okręgu wynosi 6.

Akacjowa, Bajana, Bartka Las, Barwinkowa, Boczna, Borowa, Borowikowa, Borówkowa, Broniewskiego, Brzechwy, Bukowa, Burzyńskiego, Ceglana, Chłodna, Cienista, Ciołkosza, Cisowa, Cywińskiego, Czajki Stachowicz, Czereśniowa, Czerwińskiego, Ćwiklińskiej, Daleka, Dąbrowska, Długa, Długosza, Dobra, Dokudowska, Droga Wojskowa (od Krzny do ul. Twardej), Drzewieckiego, Dzika, Fornalskiej, Gałczyńskiego, Gołębia, Górna, Grabarska, Graniczna, Gromadzka, Grzybowa, Iglasta, Jagodowa, Jałowcowa, Jaracza, Jarzębinowa, Jasna, Jaskółcza, Jastrzębia, Jaśminowa, Jaworowa, Jesionowa, Jodłowa, Kalinowa, Karasia, Klonowa, Kolejowa, Kołowa, Kołychawa, Koncertowa, Konopnickiej, Kościelna, Krasickiego, Kręta, Krucza, Krzywa, Księdza Jankowskiego, Księdza Ściegiennego, Lisia, Lotników Podlaskich, Lubelska, Ludowa, Łomaska (numery nieparzyste od ul. Zielonej do granic miasta i parzyste od ul. Kolejowej do granic miasta), Łowiecka, Ługowa, Maciąga, Makuszyńskiego, Mała, Męczenników Katania, Mieszczańska, Mielcarka, Modrzewiowa, Morelowa, Mostowska, Nałkowskiej, Norwida, Okólna, Okrężna, Olszowa, Opieńkowa, Paprociowa, Plac Trzech Krzyży, Podleśna, Podłączna, Pogodna, Poziomkowa, Przelotna, Przyjaźni, Robotnicza, Sarnia, Sasankowa, Sawczuka, Sempołowskiej, Sienkiewicza, Sikorskiego, Skłodowskiej Curie, Skoczylasa, Sobolowa, Sokulska, Solskiego, Sosnowa, Sowia, Sowińskiego, Sportowa, Stacyjna, Stodolna, Szkolna, Szumowa, Środkowa, Świerkowa, Tańskiego, Tęczowa, Topolowa, Tuwima, Twarda, Wiązowa, Wierzbowa, Winiarska, Wiśniowa, Witoroska, Witoszyńskiego, Wolska, Wrzosowa, Wspólna, Wyrzykowskiego, Wyspiańskiego, Wyzwolenia, Zaciszna, Zagajnikowa, Zapolskiej, Zawilcowa, Zelwerowicza, Zielona, Ziemiańska, Złota, Żabia, Żardeckiego, Żwirki i Wigury, Żwirowa.

Okręg nr 3. Liczba radnych wybieranych w okręgu wynosi 5.

Al. Solidarności. Al. Jan Pawła II (od ul. Terebelskiej do Krzny), Al. Tysiąclecia (od ul. Brzeskiej do Krzny), Armii Krajowej, Artyleryjska, Batalionów Chłopskich, Białka, Bojki, Bownika, Braci Horaczyńskich, Bratkowskiej, Browarna, Brzeska, Brzóski, Budkiewicza, Celników Polskich, Chełmońskiego, Chłopickiego, Chmielowskiego, Ciasna, Cicha, Cmentarna, Damrosza, Dąbskiego, Dolna, Dwernickiego, Dziedzickiego, Dziubińskiej, Fałata, Francuska, Frankowskiego, Furmana, Garncarska, Generała Bittnera, Gierymskiego, Glogera, Grota Roweckiego, Grudzińskiego, Gruntowa, Janowska, Jatkowa, Kasztanowa, Kolonia Francuska, Korczaka, Kosmonautów, Kosmowskiej, Kossaka, Kosynierów, Kowalskiego, Kraszewskiego, Krótka, Krzyżanowskiego, Księdza Barbasiewicza, Księdza Wilskiego-Cibrowicza, Langiewicza, Lelewela, Lipowa, Łazienna, Łąkowa, Łuczyckiej, Madler, Malczewskiego, Malinowskiego, Mikołajczyka, Miłkowskiego, Moniuszki, Narutowskiego, Narutowicza, Niećki, Niedźwiedzkiej, Nocznickiego, Nowa, Obwodowa, Ogrodowa, Okopowa, Ordona, Osieckiego, Piłsudskiego, Piotra Skargi, Plac Szkolny Dwór, Plac Wojska Polskiego, Plac Wolności, Plater, Pocztowa, Podmiejska, Polna, Powstańców, Północna, Prądzyńskiego, Prosta, Prusa, Przechodnia, Przemysłowa, Przesmyk, Reformacka, Rejtana, Reka, Rewakowicza, Reymonta, Rolnicza, Rzeczna, Rzeźniana, Sadowa, Sidorska (od ul. Brzegowej do granic miasta), Sielczyk, Sitnicka (nieparzyste od ul. Janowskiej do Grunwaldzkiej i parzyste od ul. Janowskiej do ul. Piłsudskiego), Solarza, Spokojna, Stapińskiego, Styki, Średnia, Terebelska (nieparzyste od ul. Janowskiej do obwodnicy bez numeru 45,45A,49, 49A, 49B, 49C, 49D), Traugutta, Turystyczna, Walczuka, Wawelskiej, Warszawska (od Placu Wolności do ul. Spółdzielczej), Waska, Witosa, Wybickiego, Zagrodowa, Zamkowa, Żeromskiego, Źytnia.

Okręg nr 4. Liczba radnych wybieranych w okręgu wynosi 6.

34 Pułku Piechoty, Abramowicza, Akademicka, Anny Jagiellonki, Artyleryjska, Bartoszewicza, Bema, Błogosławionego Honorata Koźmińskiego, Błyskosza, Bolesława Chrobrego, Chodkiewicza, Chopina, Czarnieckiego, Czecha, Dmowskiego, Droga Wojskowa (od ul. Sławacińskiej do Krzny), Folwarczna, Glinki, Głęboka, Głowackiego, Grodzickiego, Grunwaldzka, Hallera, Karłowicza, Kasprowicza, Kazimierza Jagiellończyka, Kilińskiego, Kleeberga, Kochanowskiego, Kołłątaja, Kopernika, Królowej Jadwigi, Kruczkowskiego, Księcia Witolda, Kusocińskiego, Kwiatowa, Literacka, Makaruka, Marusarza, Matejki Niemcewicza, Okrzei, Olimpijczyków, Orzeszkowej, Osiedle Sitnickie, Osterwy, Padarewskiego, Piękna, Pokoju, Poniatowskiego, Poprzeczna, Przybosia, Pułaskiego, Radziwiłłowska, Rogińskiego, Różana, Sitnicka (nieparzyste od ul. Grunwaldzkiej do granic miasta i parzyste od ul. Piłsudskiego do granic miasta), Sławacińska, Słowackiego, Spacerowa, Spółdzielcza, Struga, Studencka, Sucharskiego, Sworska, Sygietyńskiego, Szarych Szeregów, Szczytowa, Szymanowskiego, Targowa, Terebelska (parzyste od ul. Janowskiej do granic miasta i nieparzyste od obwodnicy do granic miasta oraz numery 45, 45A, 49, 49A, 49B, 49C, 49D), Tetmajera, Ujmy, Unitów Podlaskich, Warszawska (od. Ul. Spółdzielczej do granic miasta), Wieniawskiego, Willowa, Władysława Jagiełły, Wróblewskiego, Zawiszy Czarnego, Zgoda, Ziemowita, Zygmunta Augusta, Zygmunta Starego, Żurawia.

#LeNy

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!